Agro

Technologieën voor automatisch stekken, automatisch plukken, automatisch verpakken

Irmato levert oplossingen voor het automatisch stekken van planten, het automatisch plukken van planten, groenten en snijbloemen en voor het automatisch verpakken van groenten, planten en snijbloemen.

Sweeper project met sweet pepper harvesting robot
Irmato is een van de partners in het Sweeper project waarin een  sweet pepper harvesting robot ontwikkeld wordt. In dit project wordt onder meer samengewerkt met de Universiteit van Wageningen. Irmato heeft de commercialiserende rol in het project als partij die de robot op de markt brengt.

Implementatie van vision en robotica in pluk- en verpakkingslijnen
Bij de ontwikkeling van deze oplossingen voor automatisch stekken, automatisch plukken en automatisch verpakken van planten, groenten en snijbloemen concentreert Irmato zich op het implementeren van vision en robotica in de agro pluk- en verpakkingslijnen.  Irmato ontwikkelt baanbrekende applicaties voor automatisch stekken, automatisch plukken en automatisch verpakken, om zo complexe en tijdrovende manuele handelingen overbodig te maken.

Meer informatie over oplossingen 
Voor meer informatie omtrent onze oplossingen voor de industrie verwijzen wij naar de voorbeeld projecten.

verpakkingen

Voorbeeld projecten

 • Sweeper
  De eerste generatie oogstrobots.
  Bekijk project
 • Snijrozen oogstrobot
  Snijrozen oogstrobot, een automatisch robotsysteem inclusief cameratechnologie en kniptool voor het oogsten van rozen, inclusief detectie van het bloeistadium van de bloem.
  Bekijk project
 • Geautomatiseerd snijproces
  Geautomatiseerd snijproces door 4 robots inclusief camera technologie, knip tools, bloemtakken en bloempot vervoer naar het knippen, planten van stekken in potten of trays.
  Bekijk project
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst