Automated Assembly

Geautomatiseerde assemblagelijnen voor Automated Assembly

Irmato bouwt hoogwaardige, geautomatiseerde assemblagelijnen voor bedrijven die actief zijn op het gebied van Automated Assembly. In de assemblagelijnen worden processtappen van derde partijen geïntegreerd voor bijvoorbeeld laserlassen, ultrasoon lassen en labelen.

Integratie van kwalificatie technologieën
In de geautomatiseerde assemblagelijnen integreert Irmato uiteenlopende kwalificatie technologieën. U kunt hierbij denken aan vision voor de controle van maatvoering of controle van oppervlakte kwaliteit, tools voor controle op lekdichtheid en uiteenlopende andere end-of-line testen.

Toeleverancier voor snelle productieomgevingen
Irmato richt zich met name op bedrijven die werken in 24/7 productieomgevingen, met hoge snelheden, hoge output en lage operators attendance. Hierbij ondersteunt Irmato diverse trends in de industrie. Een daarvan is reshoring, het terughalen naar Europa van productie uit lage loon landen. Een andere door Irmato ondersteunde trend is de smart industrie met smart manufacturing. Hier is men op zoek naar steeds flexibeler assemblagelijnen met steeds kortere omsteltijden voor de productie van een ander product. Bij deze wijze van werken rendeert het al bij kleinere series om een geautomatiseerde assemblagelijn aan te schaffen. Het sleutelwoord in de smart industrie en smart manufacturing is vision voor het herkennen van de productvarianten en de mogelijkheid om meerdere productvarianten op één lijn te bewerken

Klanten in Automated Assembly

 • Philips Consumer Lifestyle
 • Helvoet
 • Philips Ceramics
 • Bosch
 • Eriks

Meer informatie over assemblagelijnen voor Automated Assembly
Voor meer informatie omtrent onze activiteiten en assemblagelijnen voor Automated Assembly industrie verwijzen wij naar de voorbeeld projecten.

Voorbeeld projecten

 • Proces validatie systeem
  Apparatuur voor het uitlijnen van transparante film met micro-lenzen op een display, voor het verkrijgen van 3D-ervaring op TV schermen
  Bekijk project
 • Optisch 24/7
  Off-Line inspectie van 2 cm circulaire producten. Volledig geautomatiseerde 3D-meting, met inbegrip van dataverzameling, -verwerking en –analyse Producten worden ingevoerd met carriers, buffer voor maximaal 240 producten. Integratie met klant ERP-systeem voor monitoring van het productieproces.
  Bekijk project
 • Vision en handling
  Automatische inlay en verwijdering van onderdelen in een spuitgietproces. Metalen onderdelen worden herkend en automatisch opgepakt voor plaatsing in een 6-voudige matrijs. Eindproduct wordt verwijderd uit de matrijs binnen dezelfde cyclus, visueel geïnspecteerd en verplaatst voor verdere verwerking.
  Bekijk project
 • Scara Robot
  Scara Robot voor geautomatiseerde bin picking, als een modern alternatief voor een vibrerende hopper
  Bekijk project
 • Assemblage gasaanstekers
  Geautomatiseerde assemblage van gasaanstekers. Alle aanstekers worden getest op 100% functionaliteit, defecte producten worden verwijderd uit de lijn.
  Bekijk project
 • Multi-sensor inline 24/7
  In-Line controle op grootte, gebreken en verontreiniging van 2 cm circulaire producten. Multi-sensor apparatuur zoals camera, afstandssensor en 3D Topografie sensor.
  Bekijk project
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst