Automotive

Toepassingen voor Automotive Industrie: productie- en producthandling-processen

Irmato heeft een lange ervaring in toepassingen voor de Automotive Industrie. In de Automotive worden zeer hoge eisen gesteld aan producten en toeleveranciers. Irmato levert productieprocessen en producthandling-processen die volledig voldoen aan deze hoge eisen.

Toepassingen voor Automotive Industrie voor 24/7 productieomgevingen
Irmato’s toepassingen voor de Automotive Industrie kenmerken zich door: 24/7 productie, lage uitval en zeer lage operator attendence, zodat de productiekosten laag blijven. Tevens toe te passen zijn onder andere end-of-line inspectie van onderdelen, controle van grote oppervlakten door middel van vision en drukmetingen om oliekoelers op luchtdichtheid te testen.

Klanten voor toepassingen in Automotive Industrie

 • DAF
 • Hugo Benzing
 • Webasto
 • Volkswagen
 • Bosch

Meer informatie over toepassingen voor Automotive Industrie
Voor meer informatie omtrent toepassingen voor de Automotive Industrie verwijzen wij naar de voorbeeld projecten.

Voorbeeld projecten

 • Inspectie robot
  Robot voor inspectie van grote oppervlakten met sub micron nauwkeurigheid, bijvoorbeeld voor geautomatiseerde inspectie van zonnedaken en koplamp units.
  Bekijk project
 • Productielijn voor het slijpen van vormen
  Turn Key realisatie van een productielijn voor het slijpen van de vormen van duwbandelementen voor toepassing in een CVT versnellingsbak. Hierin zijn nieuwe productiestations geïnstalleerd en bestaande stations opgewaardeerd tot de huidige veiligheidseisen.
  Bekijk project
 • Verplaatsing Loop-Sets
  Verplaatsing van Loop-Sets (10 Loops per pakket) naar een oven in een geconditioneerde ruimte. Dit Turn-Key project omvat ontwerp, levering, installatie en service van de geconditioneerde ruimte, geautomatiseerd handling systeem, grijper technologie, trolleys, oven kooien en vervoer frames.
  Bekijk project
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst