Toepassing automatische inleg-lijn D-Insert

De D-Insert is een automatische inleg-lijn die zijn toepassing vindt als schakel in het geautomatiseerd verpakken van levensmiddelen. De D-Insert plaatst automatisch zeer dunne inlegvellen tussen verse lagen levensmiddelen, bijvoorbeeld tussen verse vleesproducten die in meerdere lagen worden verpakt om ingevroren te worden.

Techniek automatische inleg-lijn D-Insert

De D-Insert pakt met behulp van vacuümgrijpers een inlegvel uit een bij de module behorend magazijn en plaatst dit vel op de juiste positie op het product. De plaatsingsbeweging van het inlegvel is servo aangedreven, waardoor het vel in een gecontroleerde beweging wordt voortbewogen. Op deze wijze is de kans op dubbelvouwen van het inlegvel tijdens de beweging ten gevolge van de luchtverplaatsing zeer klein en verloopt het geautomatiseerd verpakken van vleeswaren en andere levensmiddelen snel, efficiënt en hygiënisch.

Specificatie D-Insert

  • Beschikbaar als standalone automatische inleg-lijn of geïntegreerd in uw verpakkingslijn voor volledig geautomatiseerd verpakken van vleeswaren / levensmiddelen
  • Geschikt voor meerdere inlegvel-materialen en -afmetingen
  • Instelbare werksnelheid
  • Compacte bouwwijze, eenvoudig verplaatsbaar
  • Hygiënisch ontwerp, roestvrijstaal, eenvoudig te reinigen
  • Combinatie met één of meerdere LoadMAX robots is mogelijk
D-insert
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst