Food

Technologieën voor verpakkingsoplossingen

Irmato is een vooraanstaand leverancier van technologieën voor verpakkingsmachines voor verse en bevroren voedingsproducten. Irmato levert onder meer standaard- en maatwerkoplossingen voor het verpakken van groenten, snacks, voor vlees, vis & gevogelte, zoetwaren en bakkersproducten.
De grijpertechnologieën die in deze automatische verpakkingsoplossingen worden gebruikt, ontwikkelen en vervaardigen wij zelf. Door de integratie van high-speed visionsystemen is Irmato in staat een optimale synchronisatie te bewerkstelligen tussen de aanvoer van het product enerzijds en de aanvoer van de verpakking anderzijds. Indien er om capaciteitsredenen meerdere robots per verpakkingsmachine nodig zijn, werken deze moeiteloos samen. De verpakkingsoplossingen van Irmato vormen de verbinding tussen het productieproces en het verpakkingsproces. Irmato’s leveringsomvang eindigt doorgaans voor het secundaire verpakkingsproces.

Meer informatie over oplossingen voor Food industrie
Voor meer informatie omtrent onze oplossingen voor de Food industrie verwijzen wij naar de voorbeeld projecten.

Standaard verpakkingsoplossingen: LoadMAX, D-Tect en D-Stack
Irmato biedt een scala aan standaard verpakkingsoplossingen, zoals de LoadMAX handling verpakkingsrobot, het D-Tect visuele detectiesysteem, de D-Insert inleglijn, de D-Bag bulkverwerker en de D-Stack ontnester. Deze standaardmodules voor verpakkingsmachines worden ingebouwd in op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, waarmee voldaan wordt aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Samenwerkingen voor equipment
Irmato is de belangrijkste partner op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsoplossingen in de Food industrie. Voor eventueel benodigd equipment, zoals flow wrappers, tray sealers, check weighers, metal detectors en box erectors, werken wij nauw samen met erkende leveranciers. Voor de Duitse markt hebben we een samenwerkingsovereenkomst met Schomaker.

Voorbeeld projecten

 • Paprika verpakkingslijn
  Paprika verpakkingslijn. 6 LoadMAX robots inclusief camera technologie, sortering van paprika’s, verenkelaar en weegapparatuur, paprika transport, flowpacks, metaal detectie en data labelen/printen om paprika’s te verpakken in flowpacks op basis van een streefgewicht.
  Bekijk project
 • Verpakkingslijn voor gevulde en gepaneerde pluimvee- en vlees producten in trays
  Verpakkingslijn voor gevulde en gepaneerde pluimvee- en vlees producten in trays. 3 LoadMAX robots inclusief multi-pak grijpers, camera technologie, meerdere tray-lijnen en product transport voor de verpakking van vleesproducten in trays.
  Bekijk project
 • Verpakkingslijn voor worst
  Verpakkingslijn voor worst. LoadMAX robots, inclusief multi-pak grijpers, cameratechnologie, doos en worsttransport voor het verpakken van verse of bevroren worstjes in retail of consumenten verpakkingen.
  Bekijk project
 • Verpakkingslijn voor gevulde en gepaneerde pluimvee- en vleesproducten
  Verpakkingslijn voor gevulde en gepaneerde pluimvee- en vleesproducten. LoadMAX robot(s) met multi-pak grijper, cameratechnologie, tray ontnester en tray/product transport om bevroren schnitzels, cordon bleus en kip pasteitjes te verpakken in een high care omgeving.
  Bekijk project
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst