Geschiedenis van Irmato

Irmato is in 2003 gestart als ingenieursbureau In Stramproy. Het bedrijf groeide snel, met name door de acquisitie van een elftal bedrijven met elk eigen mogelijkheden en competenties. Deze bedrijven lagen verspreid over Nederland, België en Duitsland. Aan deze overnames lag een duidelijke strategie ten grondslag. Irmato streefde ernaar om zich te onderscheiden van haar collega ingenieursbureaus door de klanten te ontzorgen vanaf ontwikkeling tot en met realisatie. De synergie tussen de competenties van de diverse bedrijven was duidelijk en stond garant voor het verwezenlijken van de doelstelling: het bedienen van een brede markt volgens het zogenoemde ‘one-stop-shop’ principe.

Inmiddels zijn die twaalf bedrijven daadwerkelijk omgevormd tot één Irmato. Hierbij heeft het rotsvaste vertrouwen in de competenties van ieder bedrijf afzonderlijk, de gebleken synergie tussen deze competenties en een aantal fysieke samenvoegingen van vestigingen een belangrijke rol gespeeld.

Gedurende dat proces van eenwording werd duidelijk hoe belangrijk het team van medewerkers is voor het succes van Irmato. Als één man hebben zij hun schouders onder de nieuwe organisatie gezet. En met succes.
Met ruim 150 medewerkers en drie vestigingen in  Veghel, Veldhoven en Drachten staat Irmato als 1 bedrijf gezond in de markt, met een mooi enthousiast team medewerkers. Irmato is klaar voor de toekomst!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst