Irmato 4 ECM

Irmato (P) ECM is de beste oplossing voor ECM ontbramen en ECM precisie vormgeving. Irmato ECM beschikt over jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van de ECM- en P ECM technologie (Precise ECM). Met Electro Chemical Machining (ECM) kunnen elektrisch geleidende metalen nauwkeurig bewerkt worden. De basis voor de ECM technologie is het principe van elektrolyse waarbij materiaal contactloos wordt verwijderd op moleculair niveau.

ECM ontbramen en ECM precisie vormgeving in diverse industrieën
Het ECM proces wordt in verschillende industrieën ingezet, waaronder de Automotive Industrie, de Medische Industrie, de Luchtvaart Industrie en andere metaalverwerkende industrieën. Door voortdurende ontwikkeling, met name in de generator-techniek kunnen met deze technologie bijzonder gladde, 3-dimensionale werkstukoppervlakken gerealiseerd worden met zeer goede reproduceerbaarheid.

One-stop-shop voor (P) ECM oplossingen
Ook op het gebied van (P)ECM werkt Irmato volgens het one-stop-shop model en biedt Irmato haar klanten optimale begeleiding tijdens iedere projectfase. Het systeemconcept van ECM is modulair samen te stellen en kan probleemloos in elk productieproces geïntegreerd worden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst