Medical

Automatische assemblagelijnen voor assemblage medische apparaten

Irmato’s ruime ervaring in projecten voor de medische industrie richten zich met name op de ontwikkeling van assemblagelijnen voor het automatisch assembleren van kunststof medical devices. Bij deze automatische assemblage van medical devices worden inline inspectietools en kwaliteitscontrole tools geplaatst, zodat u als klant zero-defect medische apparaten kunt leveren.

Sterilisatie verpakte medische apparaten

Een Irmato project voor de medische industrie van een heel andere orde betreft de oplossing voor de sterilisatie van medische apparaten die reeds verpakt zijn. Irmato werkt uiteraard conform de strengste eisen die de markt stelt.

Klanten

 • Helvoet
 • MSD
 • Synergy Health

Meer informatie over toepassingen in de medische industrie
Voor meer informatie over de toepassingen voor de medische industrie verwiizen wij naar de voorbeeld projecten.

Voorbeeld projecten

 • Frame CT-scanner
  Ontwerp en Prototyping van een frame voor een CT-scanner. Het ontwerp gedeelte omvat tevens de mechanische constructie, beeldverwerking elektronica, simulatiesoftware, hoge snelheid van gegevensoverdracht.
  Bekijk project
 • Automatische plaatsing ampullen/flesjes
  Automatische plaatsing van ampullen of flesjes op een metalen houder voor verdere verwerking.
  Bekijk project
 • Pallet transportsysteem voor sterilisatie van medische producten voor eenmalig gebruik
  Pallet transportsysteem voor sterilisatie van medische producten voor eenmalig gebruik. In een speciaal ontworpen bunker worden producten op aluminium pallets rondom een stralingsbron getransporteerd. Daarbij worden de producten gesteriliseerd door blootstelling aan een stralingsbron die zijn energie krijgt uit de radio isotoop Cobalt 60.
  Bekijk project
 • Geautomatiseerde vul- en inspectielijn
  Geautomatiseerde vul- en inspectie lijn voor trommel containers ten behoeve van bloedsuiker meetstroken. De containers hebben holtes die zijn gevuld met droogpoeder. De holtes worden automatisch verzegeld. Het niveau van vulling en de dimensie van de containers worden 100% geïnspecteerd door middel van vision- en tactiele metingen. Verschil in dimensies wordt teruggekoppeld naar het spuitgietproces ter voorkoming van onjuiste productie batches.
  Bekijk project
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Niet leesbaar? Verander tekst